Vampirski dnevnici 126. i 127. epizoda

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici 126. i 127. epizoda

By  | 

capture-20150616-105909

127.epizoda:
Nakon gašenja svoje humanosti ona je sa Liamom van bara. Govori Bonnie i Eleni da će ona izbjegavati da ubija nekoga ako joj daju godinu da živi slobodno,bez njenog bola i one se slože. Kai odbija da da Damonu informacije o njegovoj majki osim ako on pomogne Kai-u da se izvini Bonnie kako bi ublažili Kai-jevu krivicu. Caroline poziva Liama i Enza na rejv i Elena,Bonnie i Stefan se suočavaju sa Caroline. Damon zove Bonnie,ali nakon što ona odbije da razgovara sa Kai-em ,Damon i Kai ase pokažu i Kai uhvati Bonnie da joj se izvini. Bonnie se suočava sa traumatičnim sjećanjima iz vremena u zatvorenom svijetu i ljuta je na Damona jer je prisilio da se vidi sa Kai-em za koga vjeruje da laže. Nakon uzimanja njene magije da kazni Damona primoravajući ga da izdrži bolne rane koje Kai nanosi na njega,ona shvata da je njeno iskustvo promijenilo i konačno zove Jeremiya i kaže mu da treba vremena da izglade stvari. Stefan priznaje svoje osjećanja Carolini i preklinje je da vrati humanost ,na trenutak se Caroline pokoleba i on zna da je tu šansa da vrati onu staru Caroline. Kai otkriva da je Damonova majka vampir i da je bila uhapšena od strane Gemini covena nakon što je lažirala svoju smrt.U znak odmazde za Stefanov pokušaj da se probije do nje ,Caroline otima Sarah Salvatore i primorava Liama da izvrši operaciju na njoj ,da joj ukloni organe. Govori Stefanu da će poštediti njen život ako on ugasi svoju humanost. Elena uspjeva zaustaviti Liama da izreže srce Sarah baš kada se Stefan složi sa Caroline i ugasi svoju humanost.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site