Vampirski dnevnici 132. i 133. epizoda - Kraj šeste sezone!

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici 132. i 133. epizoda – Kraj šeste sezone!

By  | 

capture-20150619-140846

133.epizoda:
Kai baca čaroliju koja povezuje živote Bonnie i Elene. Elena je bez svijesti dok je Bonnie živa. Pokuša ucijeniti Damona da izabere ili Bonnie ili Elenu. Damon bira da otkine glavu Kai-u ,ostavljajući Elenu onesviješćenu u zamjenu za Bonnie-in život. U seriji vizija i snova Elena ,njeni prijatelji i porodica govore zbogom. Liv,umire i ubjeđuje Tylera da okonča njen život i da se pretvori u vukodlaka tako da on može živjeti. Stefan obećava Caroline da će je čekati. Enzo i Lily otkrivaju da je Kai zaista doveo Lily-inu ‘porodicu’ vampirskih vještica iz zatvorenog svijeta 1903. u moderni Mystic Falls . Na kraju epizode vrijeme bljesne unaprijed i Matt ,policijski oficir krstari kroz uništeni Mystic Falls dok tamni Damon stoji na tornju sa satom,posmatra grad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *