Vampirski dnevnici - 138. i 139. epizoda!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 138. i 139. epizoda!

By  | 

capture-20151122-210949

Bonnie tužno informiše Ricka o kamenu  i da Jo-ovo tijelo možda nema dušu njegove žene. Bonnie se pridružuje Damon,koji se zaklinje da će se osvetiti Lily koja je uništila sve što ga je činilo srećnim.
Naracija naprijed u vremenu od trenutne tačke tj. radnje:
Tri godine kasnije,Bonnie živi u mentalnoj ustanovi i tokom grupne terapije,ona izražava krivicu za ono što je učinjenila u prošlosti . Dok se vraća nazad u sobu,nalazi Enza koji napominje da ona treba da se vrati kući. Zatim se strasno ljube.
139. epizoda:
Lily i heretici priređuju zabavu u Salvatore plemićkoj kući gdje takođe prisustvuju Damon i Stefan.  Bonnie dolazi sa Enzom i pokušava napraviti Lily ljubomornom zbog Enza. U međuvremenu Rick se dogovara sa Jo  i njoj iznenada se pogorša zdravlje. Valerie i Caroline stižu tu,gdje Valerie objasni da je Jo bila čovjek  i da vampriska duša nije kompatibilna sa njenim tijelom što znači da je ona bila dobro kao mrtva. Nazad na Salvatore imanju,Julian i Salvatore braća ulaze u raspravu koja ih dovodi do tuče sve dok Lily ne interveniše,kaže da neće dozvoliti da njena djeca pate. Rick mora da pusti Jo ,ali Valerie saznaje da su blizanci i dalje živi. Oni zatim prave čini za njihovu lokaciju koje izgleda da nigdje ne ukazuju,ali šokantno Valerie zaključuje da su blizanci u Carolininom tijelu.
Naracija naprijed u vremenu od trenutne tačke tj. radnje:
3 godine od sada,Damon stiže u Rickovu kuću da razgovaraju o njegovim blizancima. Dok su zadubljeni u razgovor,Caroline koja je voditelj novosti,pojavljuje se krvava na televiziji izjavivši da je to poruka za Stefana Salvatore-a.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site