Vampirski dnevnici - 149. epizoda - "Dani buduće prošlosti"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 149. epizoda!

By  | 

capture-20160411-210219

Stefan završava razgovor sa njom i zovne u studio gdje mu se Damon javlja. Govori mu da Valerie stiže u studio i da će mu pomoći sa otrovom. Damon kaže da će razgovarati sa nekim iz oružaonice i da oni i dalje žele Raynu. Enzo ispituje Matt-a o lijekovima i o tome kako je oslobodio Raynu. Odjednom se tu pojavi Nora, koja želi da pod svaku cijenu spasi svoju curu, i napada Enza. Matt iskorištava vrijeme i bježi, dok Enzo pokušava da Nori ubaci lijek sa Rayninom krvlju u usta. Nora ispljune tabletu i govori Enzu da ga Alex traži i da je ona (Nora) tu samo zbog ML. Enzu zvoni telefon i Damon ga zove. Pita ga da li je još dobar sa ”Oružaonicom”, jer Stefanu treba pomoć. Enzo mu govori o aerodromu gdje će uhvatiti Raynu. Ovamu, Alex ulazi u ćeliju gdje je ML i govori joj kako je Nora puno voli i kako je od nje (Alex) tražila da dovede nju (ML) u Dallas. Valerie dolazi u TV stenicu i ”izvlači” vukodlakov otrov iz Damona. Ona hoće da odmah izvede čin i prebaci znak, ali je Damon uspava špricem vrbene. Opet se prikazuju trenuci Stefana i Valerie sa Filipina. On joj govori da pogleda u nebo i da mu je znak dao šansu da opet bude kao čovjek i da je u žurbi da uradi sve što želi u životu. U sadašnjosti, Damon vozi Valerie prema mjestu dogovora sa Enzom. Scena se prebacuje na Enza koji se susreće sa Alex. Alex daje Nori ključeve i govori joj da su pokušali napraviti lijek za ML, ali da nisu uspjeli i ona će umrijeti za sedmicu dana. Nora ljutito odlazi prema autu u kome je ML. Alex pita Enza za tablete koje su nestale iz ”Oružaonice”.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site