Vampirski dnevnici - 150. epizoda - "Išao sam u šumu!"

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 150. epizoda!

By  | 

capture-20160412-174125

Damon policajcima kaže sasvim drugo mjesto i opčini djevojku. Ona mu govori da je tamo izgubila telefon. Damon nazove broj te cure i Stefan pronalazi telefon, pa se javi. Oni razgovaraju. Damon pita Stefana da ustane i da hoda da bi ga lakše pronašao. Stefan mu kaže da je uvijek pratio svoj instikt, da nije znao ko je ili šta se sa njim događa ali je imao instikt. Pita ga šta je sa njegovim (Damonovim) instiktom. Damon mu kaže da je sebičan, ljut i nestrpljiv. Damon potom upita Stefana da ustane i krene hodati. Stefan mu govori da je sve to teško, jer zna da neće moći nastaviti i kada se to dogodi vjeruje da on (Damon) neće biti tu. Stefan se potom izmoren onesvjesti i za par sekundi Damon ga pronalazi i sjeda u auto. Valerie i Alaric razgovaraju. Ona mu kaže da sve te tri godine nije zavaravala samu sebe i da je znala da će se Stefan možda nekada vratiti Caroline. Alaric joj govori da navija za nju i Stefana i da on zaista voli Caroline, te su se zbog djece planirali vjenčati sledećeg mjeseca. Otkriva joj da bi Stefanov povratak moga upropasitit njegov (Alaricov) ”savršen mali život”. Nakon što se Stefan probudi, Damon mu daje mu krofne. Damon govori Stefanu da imaju samo 48h da ga prebace u njegovo pravo tijelo ili će u suprotnom umrijeti. Valerie saznaje da je vampir u Stefanovom tijelu u Memfisu i na kraju nam prikazuju kaok Ambrose ulazi na univerzitetsku zabavu i sprema se da po staroj navici napravi haos.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site