Vampirski dnevnici - 152. epizoda - "Neko koga sam poznavao"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 152. epizoda!

By  | 

capture-20160428-204114

Bonnie pristaje, ali samo ako će ona da određuje pravila dok su u toj kući. U sadašnjosti, Enzo dovodi Damona do Rayne, koja može da čuje i vidi sve slobodne vampire. Ona piše neka imena po knjizi. Enzo i Damon je pitaju za uslugu, da ona umre i da taj jedan život Bonnie. Kažu da će ubiti sve odbjegle vampire ako pristane. Ona kaže da zbog svega toga što se događa sa njom ne može jasno da razmisli i da će pristati tek kada vidi kako to funkcioniše. Kasnije, Damon, Enzo i Bonnie se kreću prema Dallasu gdje je kamen slomljen. Rayna ih navodi i govori da je jedino željela da ima jedan dan bez vampira i da ih je zato lovila iz dana u dan, godinama. Ekipa stiže na odredište i nalaze jednog ogromnog vampira, koji se hrani. Damon ga napada prvi, a zatim i Enzo sa leđa. Kada ih ovaj savlada, Bonnie ga iz puške gađa drvenim kolčićima i pogađa u nogu. Damon prokomentariše:”Srce mu nije nozi, Bonnie.” Bonnie pokuša ponovo, dok Damon i Enzo drže vampira, ali ga Bonnie opet pogodi u nogu. Vampir nadvlada Enza i Damona i izvadi kolčić iz noge, ali mu Damon otkine glavu. Prikazuju se scene od jedne i po godine ranije, za Novu Godinu. Bonnie i Enzo su u kući i Enzo je pita da obuče neku haljinu za Novu Godinu i da večeraju. Bonnie dolazi obučena u haljinu i ne može da vjeruje da je tu sa njim za NG. Oni pričaju o Alex i Enzo je pozove da plešu, ona pristaje i oni zaplešu. Ubrzo, Enzo govori kako mora da ode inače bi Alex mogla da posumlja u njega. On se približi Bonnie i šapne joj:”Happy New Year” i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site