Vampirski dnevnici - 162. epizoda - 8. sezona - TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 162. epizoda!

By  | 

capture-20161223-214934Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa flešbekom iz Monterey-a iz 1917 u kome vidimo šatore. Jedna djevojčica budi dječaka pored sebe i govori mu da je tu Djed Mraz. On proviri kroz šator i vidi uzbunu koja je nastala vami. Iz šatora izlazi čovjek. To je Stefan. On ubija sve ljude tog mjesta, uključujući i tu djecu. U sadašnjosti, Stefan sjedi u Salvatore kući i piše u dnevnik za Elenu. On joj govori kako je to njegov poslednji dan i kako je sklopio dogovor sa Cadeom. Pita je da podsjeti Caroline da je pokušao da joj se vrati, ukoliko on ne uspije da pobjegne od dogovora sa Cadeom. Za to vrijeme prikazuje se kako on kiti jelku i kako se Caroline budi i primjećuje da on nije tu. Ona izlazi u kuhinju gdje zatiče Stefana i vidi ukrašenu kuću. Ona ga pita zašto to rade, a Stefan joj kaže kako želi da proslavi Božić kao i svi drugi ljudi. Oni se poljube. Kasnije, neko kuca na vrata Salvatore kuće. Caro otvara i zatiče Rica i djecu. Cure zagrle Caro. Ric kaže kako neće ostati dugo, dok Caro pita zašto kada je to njen poslednji dan sa njima. Ric kaže da su se planovi promijenili. Lizziei Josie pitaju za Seline i hoće li ona doći na večeru što Caro negira. Stefan dolazi i vodi cure da im da poklone. Caro upita što one ričaju o Seline kada ih je ona kindapovala, a Ric kaže da one ni nisu znale da su u opasnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site