Vampirski dnevnici - 167. epizoda sa prevodom - TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 167. epizoda!

By  | 

Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Mattom koji sanja neke stvari iz prošlosti, vatru, vještice i zvuk zvona. On se budi i vidi da u ruci ima privjesak koji mu je Dorian dao. On hoda kroz neku kuću i nailazi na Alarica. Ric ga pita da li je dobro, ali Matt negira, kaže kako nešto nije uredu. Damon zove Bonnie. Ona se javlja i jedva uspijeva da mu kaže kako je Elena dobro i kako je Enzo mrtav. Damon kaže kako će se pobrinuti za Stefana, ali Bon kaže da mu je ona dala lijek. Caroline zove Stefana, koji je u autu. On se prisjeća svih loših stvari koje je uradio, a zatim joj se javi. Ona ga pita da se vrati, ali on kaže kako ne može da je pogleda u lice, kao ni Bonnie. Caro insistira da ga neće pustiti da ode. Baš tada Stefan primijeti policiju iza sebe. Policajac mu vidi krvave ruke i privede ga. Matt i Ric su u Oružaonici. Ric otkriva kako se vratio, jer je Dorian trebao njegovu pomoć. Matt mu priča o problemu sa snovima/vizijama koje ima. Ric misli kako je to povezano sa tim što je Matt zvonio zvonom. Darian im se pridružuje i priča im o ogrlici koju je Matt nosio i kaže kako je moguće da je on (Matt) povezan sa nekim preko te porodice. Matt ga pita ko bi to mogao biti. Dorian kaže da je to najvjerovatnije čovjek čiji su kostur pronašli u Oružaonici. Kaže kako je on imao neke veze sa Bennett vješticama i kako je pisao u svom dnevniku o tome što je Matt vidio u svojim vizijama. Matt misli kako bi Bonnie mogla da im pomogne. Ric dolazi nakon razgovora sa nekim i obavještava ih o stvarima koje su se dogodile.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site