Vampirski dnevnici - 168. epizoda - 8. sezona. - TVD

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 168. epizoda!

By  | 

Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje vraćanjem od 3 dana ranije u kome vidimo Kaija koji se vraća, jer je Matt zvonio zvonom. Kai shvata da je slobodan, ali da mu ništa nema ukus, tj. da je na granici između tog svijeta i Pakla. On ubija jednog čovjeka i prokomentariše kako je to osjetio. Nazat u sadašnjosti, Ric želi da ubije Kaija, ali ovaj kaže kako može da vrati Elenu, što natjera Damona da zaustavi Rica. Damon izvodi Rica ispred i kaže mu kako će Kaija vratiti u Pako, ali da prvo mora dobiti nešto od njega. Ric ga savjetuje da to uradi dalje od njega i njegovih kćerki. Caroline ostavlja Bonnie poruku u kojoj joj poručuje da je tu za nju sa ili bez Stefana. Nakon što ona to završi dolazi Matt koji joj govori o problemu koji imaju – sve Stefanove žrtve počinju ga se sjećati. Neko vozi Stefana u autu vezanog. Stefan pita ko je, ali ga ta osoba izvlači iz auta nakon što stigne na jedno odaljeno mjesto. Potom mu skida povez i saznajemo da je Stefana kindapovao Dorian. Dorian mu kaže da ga zove punim imenom – Dorian Williams.

Dorian uperi pištolju u Stefana tjerajući ga da se kreće. Stefan ne shvata zašto ga je Dorian oteo, ali mu Dorian kaže su se oni upoznali još prije 7 godina i da mu je on (Stefan) ubio porodicu i opčinio ga, a da se on u poslednjih par dana sjetio svega. Stefan kaže kako je prolazio tuda kada je radio sa Klausom. Kaže kako nije radio to svojom voljom. Dorian ga krivi i zahrijeva od njega da počne kopati svoj grob. U međuvremenu, Damon i Kai su u autu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno