Vampirski dnevnici - 168. epizoda - 8. sezona. - TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 168. epizoda!

By  | 

Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje vraćanjem od 3 dana ranije u kome vidimo Kaija koji se vraća, jer je Matt zvonio zvonom. Kai shvata da je slobodan, ali da mu ništa nema ukus, tj. da je na granici između tog svijeta i Pakla. On ubija jednog čovjeka i prokomentariše kako je to osjetio. Nazat u sadašnjosti, Ric želi da ubije Kaija, ali ovaj kaže kako može da vrati Elenu, što natjera Damona da zaustavi Rica. Damon izvodi Rica ispred i kaže mu kako će Kaija vratiti u Pako, ali da prvo mora dobiti nešto od njega. Ric ga savjetuje da to uradi dalje od njega i njegovih kćerki. Caroline ostavlja Bonnie poruku u kojoj joj poručuje da je tu za nju sa ili bez Stefana. Nakon što ona to završi dolazi Matt koji joj govori o problemu koji imaju – sve Stefanove žrtve počinju ga se sjećati. Neko vozi Stefana u autu vezanog. Stefan pita ko je, ali ga ta osoba izvlači iz auta nakon što stigne na jedno odaljeno mjesto. Potom mu skida povez i saznajemo da je Stefana kindapovao Dorian. Dorian mu kaže da ga zove punim imenom – Dorian Williams.

Dorian uperi pištolju u Stefana tjerajući ga da se kreće. Stefan ne shvata zašto ga je Dorian oteo, ali mu Dorian kaže su se oni upoznali još prije 7 godina i da mu je on (Stefan) ubio porodicu i opčinio ga, a da se on u poslednjih par dana sjetio svega. Stefan kaže kako je prolazio tuda kada je radio sa Klausom. Kaže kako nije radio to svojom voljom. Dorian ga krivi i zahrijeva od njega da počne kopati svoj grob. U međuvremenu, Damon i Kai su u autu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!