Vampirski dnevnici - 169. epizoda - 8. sezona - TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 169. epizoda!

By  | 

Prevod: ATV. Hvala. 😀

Cade posjećuje Damona tražeći od njega nož kojim ga mogu ubiti. Međutim, Damon odbija da radi za njega, ali mu Cade kaže da misli da ima nešto što će mu promijeniti mišljenje. Za to vrijeme, Stefan posjećuje Bonnie koja je u Enzovoj kabini. Ona ne želi da priča sa njim, dok joj se on pokuša izviniti. Ona mu kaže kako je on taj koji je ubio Enza. Stefan joj kaže da odlazi iz grada, ali mu Bon samo poželi srećan put i zatvori vrata. Iza nje se pojavi Enzo koji prokomentariše da je bila gruba. Ona ga zagrli i kaže kako je Stefan taj koji ga je ubio i kako je zaslužio to. Kasnije, Damon dolazi do Stefana koji se pakuje. On mu kaže kako Cade ima Elenin kovčeg i kako mu ga je Kai dao. Pita Stefana da ostane, jer mu je potreban. Stefan odlazi do kafea u kome Kai nastupa i on i Kai razgovaraju. Stefan mu se ponudi da ubije Cadea u zamjenu za Elenin kovčeg. Kai odbija da mu da nož, jer je to jedini način da bude siguran od Cadea. On pokuša da upije Stefanovu moć, ali ne uspijeva, jer je Stefan čovjek.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kai probode Stefana nožem kroz ruku u namjeri da ga ubije, međutim pojavi se Damon koji slomije Kaiju vrat. Stefan i Damon dovode Kaija u Oružaonicu, gdje ga zatvaraju u jednu od soba. Damon priča sa Caro o njoj i Stefanu. Kasnije, Damon i Stefan se paspravljaju oko toga ko će ubiti Cadea. Stefan insistira kako on to treba uraditi, dok mu Damon ne dozvoljava, jer je čovjek.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site