Vampirski dnevnici - 169. epizoda - 8. sezona - TVD

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 169. epizoda!

By  | 

Na kraju Stefan ušprica Damonu vrbenu i uzima nož kojim namjerava ubiti Cadea. Caroline prati Lizzie i Josie na spavanje. Kada izađe ima razgovor sa Kaijem, koji joj otkriva kako su zidovi puni magije i počne da je upija. Potom slomije Caroin vrat i krene u potragu za curama. Stefan stiže na mjesto sastanka sa Cadeom. Cade mu traži nož i Stefan ga napada tim nožem, te uz pomoć Rica, koji zvoni zvonom, skoro uspijeva da ga savlada. Međutim, Ric dobije poziv od cura koje mu kažu kako se nešto čudno dešava i on prekine sa zvonjavom. Cade uspijeva da savlada Stefana, kada se pojavljuje i Damon. Cade zapali Elenini kovčeg i natjera Damona da bira ko od njih dvoje će umrijeti (Stefan ili Elena). Damon odabere sebe, ali prvo traži da ugasi vatru sa Eleninog kovčega. Nakon što Cade to uradi, Damon se probode kolcem iako Stefan pokuša da ga odgovori od toga. Kai i dalje traži Lizzie i Josie. On može da ih čuje i prati ih, ali ubrzo saznaje da je to samo Ric sa telefonom. Ric ga udara zbog svega što je uradio, međutim kAI uspije da se oporavi i zamalo ubije Rica.

Caro spašava Rica. U međuprostoru, Cade se sprema da odvuče Damonovu dušu u Pakao. Međutim, Bonnie mu se suprostavi i oni se bore oko Damonove duše. Damon hoće da se pusti da bi Bonnie preživjela, ali tada Stefan zabode nož u Cadeovo srce i ubija ga. Damonova duše se vraća u tijelo i njih dvojica se zagrle.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno