Vampirski dnevnici - 170. epizoda - 8. sezona -TVD

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 170. epizoda!

By  | 

Podjeća ga na sve što su prošli zajedno od dolaska u MF. Kasnije, Damon dovodi pijenog Stefana kući. Stefan se izvinjiva Caro, dok Damon želi da podijeli sa njom par pića i ona pristaje. Poslije, Damon nazdravlja Liz i kaže kako je ona bila njegov prijatelj, da je umrla, ali nije zaboravljena. Caro priznaje Damonu da joj nedostaje majka, ali i Elena i Bon, koja ne želi da učestvuje na vjenčanju. Damon daje Caro Eleninu ogrlicu i kaže kako bi Elena bila tu da može. Pita je da mu to vrati kada se vjenčanje završi, jer je to ”nešto posuđeno’. Bonnei nakon povratka kući vidi Enza. On pokušava da je ubijedi da ima magiju, ali ona mu ne vjeruje. Enzo joj kaže kako treba da prisustvuje vjenčanju, ne zbog Stefana, već zbog Caroline. Oni potom plešu i Enzo joj opisuje kako je zamišljao njihovo vjenčanje. Dok se sprema za vjenčanje, Caro pronalazi plavu ogrlicu sa porukom od Stefana. Ona se iznenadi nakon što Ric dovede blizanke da prisustvuju vjenčanju, ali joj on objasni da je Stefan pitao Valerie i da je ona napravila čin koja će ih zaštititi.

Ric joj kaže kako želi da je vidi srećnu, ali da ona razumije zašto on ne može da bude na vjenčanju. Napolju, Kelly i Peter pričaju i ona ga upita za nož kojim mogu ubiti Katherine. Peter kaže kako je nož kod Stefana, a Kelly potom počne da krvari i napadne Petera nožem. Dok su u pripremi za vjenčanje, Stefan i Damon imaju zajedničke trentuke pri kojima Damon obeća kako neće dozvoliti da Kath povrijedi Stefana, a Stefan kaže kako želi da vidi i njega na vjenčanju sa Elenom.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno