Vampirski dnevnici - 170. epizoda - 8. sezona -TVD

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 170. epizoda!

By  | 

Kaže mu da će se sjećati tog vjenčanja zauvijek, za njih oboje. Damon ih potom proglasi mužem i ženom i kaže Stefanu da može poljubiti mladu. Poslije, održava se prijem tokom koga Caro pleše sa Stefanom, a Bonnie sa Damonom. Bon zamišlja Enza i kako pleše sa njim. Matt izlazi vani i pronalazi povrijeđenog oca, koji mu pokušava reći kako Kath nije ta koja ga je napala. Za to vrijeme, Kelly odnosi plinsku boci i stavlja je u kamin. Bon, Lizzie i Josie odlaze do toaleta, dok Damon održava svoj gobor. Međutim, pojavljuje se Kelly koja pred svima vrijeđa Stefana i Caro i okrivljuje Damona za Vickinu smrt. Kaže kako niko nije znao da je ona bila mrtva i da nikoga nije zanimala. Tvrdi da je jedino Kath mislila na nju. Caro primijeti da nema cura i trči prema kući, međutim kuća eksplodira i ona poleti nazad. Stefan pokušava da je smiri dok unutra Bon pokušava da shvati kako cure rade tu čin da se zaštite. Enzo govori Bonnie da one upijaju iz nje i da im ona mora reći čin. Bon se uplaši da će ga izgubiti, ali on je nagovori i ona govori curama čin.

Enzo pita Bon da mu obeća da će živjeti svoj život dok god bude mogla i ona obećaje. Potom on nestane, a Bon i cure ugase vatru. Caro je presrećna što su cure dobro. U međuvremenu, na prijemu, Matt i Damon ispituju Kelly i Kath i njenim planovima. Kelly otkriva kako će Kath spaliti MF i da se i Vicki vratila. Prikazuje se žena koja korača prema zvonu (to je Vicki) i potom se začije i zvono koje ubija Kelly. Zvono počne da utiče i na Bonnie, koja iza sebe ugleda Stefana, a zatim počne da krvari i obruši se na zemlju, dok Stefan pokušava da joj pomogne.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno