Vampirski dnevnici - 171. epizoda - KRAJ SERIJE TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 171. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Prevod: ATV.  Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Stefanom koji pokušava da oživi Bonnie. Dok se nalazi u nesvjesnom stanju, Bonnie se nađe u sred šume. Ona ugleda Elenu kako spava na krevetu. Elena se budi i one se zagrle. Elena shvati kako to mora da znači da je ona umrla i kaže joj kako je prerano i da treba da živi. Bon to negira. Iza nje se pojavljuje Enzo uzme je za ruku i kaže joj kako nije njeno vrijeme, te se ona iznenada probudi. Bon kaže Stefanu i Caroline da je vidjela Elenu. Na drugom kraju grada, Vicki i dalje zvoni zvonom. Prekida je Damon koji je pokuša zaustaviti, ali kada ona nastavi on je baci kroz prozor toranj-sata. Dolazi i Matt koji pita za Vicki. Vicki se pojavi i opet pokuša zvoniti, kada je Damon ponovo ubije da bi testirao da li će nastaviti da se vraća. Kada se to dogodi, on pita Matta da se pobrine za Vicki.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Damon odlazi, a Matt pokuša da objasni Vicki kako će uništiti njihov grad, ali ona negira, rekavši kako je to njegov grad, a da njoj ništa ne znači. Matt to shvata i izlazi i toranj-sata te poziva svoje jedinice da evakuišu sve ljude iz grada. Damon i Stefan dolaze u Salvatore kuću po još stvari koje treba da ponesu, međutim tu zatiču otvoren Elenin kovčeg. Stefan govor Damonu da je Bonnie vidjela Elenu. Tada se pojavljuje i Elena i ona i Damon se zagrle. Mađutim, Damon uspijeva shvatiti kako je to Katherine, a ne Elena.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site