Vampirski dnevnici - 171. epizoda - KRAJ SERIJE TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 171. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Oni se oproste i Caro odlazi do mjesta sastanka sa Ricom, Bon i blizankama. U Oružaonici, Ric se sprema za polazak i govori Bonnie kako brine o Eleni i Damonu, ali ne može da dozvolli da se nešto dogodi djeci. Bonnie vidi neke Dorianove i Ricove pronalaske i pita o tome. On joj objasni i Bon dobije ideju. Ona kaže da ako bi uspjela da stvori dovoljno energije mogla bi da vrati vatru u Pakao i uništi ga. Caroline dolazi, dok se bliznakinje opraštaju od Bon. Caro i Bon se takođe opraštaju i Caro je moli da ne napravi ništa loše, Bon potvrdi i kaže da će biti dobro. Caro odlazi sa Ricom i djecom. Za to vrijeme, Damon se ponovo suoči sa Katherininim izrugivanjem. On joj kaže kako će joj Bon uništiti planove i preusmjeriti vatru nazad u Pakao, te ga uništiti. Kath želi da se potrudi da upropasti to, ali je Damon probode nožem. Tada dolazi i Stefan koji se sukobi sa Damonom oko toga ko od njih će se žrtvovati i ostati tu. Stefan kaže kako mu je to potrebno da bi se iskupio, ali Damon odbija da prihvati to.

On na kraju opčini Stefana da ode i ne staje prije nego što opčinjenje prestane zbog njegove (Damonove) smrti. U među vremenu, Peter posjećuje Vicki na toranj-satu. Ona ih upozorava kako je ne mogu zaustaviti, ali Peter negira da je zbog toga došao. Kaže kako hoće da se pozdravi sa njom. Svo troje iz porodice Donovan su u suzama, dok se opraštaju. Potom Peter i Matt silaze dok ih Vicki posmatra. Caro i Ric se voze u autu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site