Vampirski dnevnici - 171. epizoda - KRAJ SERIJE TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 171. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Ric priznaje Caro kako je Stefan odlučio da će se žrtvovati. Ona mu govori da zaustavi auto, a potom izlazi i jecajući ostavlja Stefanu govornu poruku, rekavši kako je shvatila i da ga voli, te kako će ga zauvijek voljeti. U Oružaonici Bonnie pita svoju baku da je čuje, jer joj je sada najpotrebnija. Ona započinje čin baš u trenutku kada Vickie zazvoni posldenji put. Vatra počne da se širi, ali je čin vraća u zvono i vodi kroz tunele. Bonnie pokuša da odvrati vatru i počne da krvari. Iza nje se pojavi Enzo i ona mu kaže kako hoće da živi i kako ne može sama da pobjedi vatru iz Pakla. Enzo joj kaže da ona to može i da nije sama, a potom se oko nje pojavi prvo njena baka, a potom i cijeli Bennett coven i oni uspiju da vrate vatru. Bon kaže da je uspijela, a zatim se obruši na zemlju. U sledećoj sceni Elena se budi. Ona se u hodniku sudara sa Stefanom. Pita ga za Bonnie, ali Stefan joj kaže kako ne zna za Bon, ali kako je Damon htio da žrtvuje sve za nju i MF. Kaže joj kako ga je opčinio, ali da nije shvatio da on (Stefan) ima vrbenu u sebi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prikazuju nam kako je Stefan uzeo u špric svoju krv. On kaže Eleni kako je tada vidio onog Damona kakvog je poznavao i da je htio da on živi i da ga ona upozna. Kaže kako mu je dao svoju krv, lijek. Elena shvata kako to znači da je on mrtav, ona je šokirana i suze joj naviru na oči. On joj kaže kako je dobro vidjeti je, posljednji put. Oni se zagrle i Stefan joj nešto šapne, što ona potvrdi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site