Vampirski dnevnici - 171. epizoda - KRAJ SERIJE TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 171. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Oni se rastave i Stefan pronalazi svoj mir zajedno sa Lexi. On kaže kako mu je bilo epski i zagrli se sa njom. Kasnije, Bonnie pronalazi čin i učini da se Elena probudi. One se zagrle i Elena je pita za Damona. Bon joj kaže da je u Salvatore grobnici sa Caroline. U Salvatore grobnici, Caro i Damon posmatraju Stefanov grob. Damon je pita da li vjeruje da mir postoji i ona potvrdi kaže kako će se susresti sa Stefanom, ponovo. Damon ne vjeruje u to da će on pronaći mir. Oni izađu iz grobnice i ugledaju Elenu i Bonnie. Caro je presrećna, dok se Elena i Damon poljube. Caro, Bonnie i Elena se spremaju za oproštaj od Stefana. Elena kaže Caro kako joj je Stefan šapnuo da je čuo njenu poruku i da će i on nju zauvijek voljeti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Caro je presrećna, jer ju je on čuo. Prikazuju nam i oproštaj Caro i Damona od Stefana. Potom ekipa odlazi zajedno. Potom slijedi skok u vremenu. U njemu vidmo Matta koji je još uvijek šerif. On kaže kako planira da se kandiduje za gradonačelnika.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site