Vampirski dnevnici - 84. epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici – 84. epizoda

By  | 

Vampirski dnevnici – 84. epizoda, sezona 4, originalni naziv “American Gothic”.

Vampirski-dnevnici-epizoda-84Rebeka i Elena pronalaze Ketrin u mestu Willoughby, gde je Ketrin okupirala citav grad. Dok se Elena pretvara da je Ketrin sa Elijah, Rebeka motri na Ketrin.

Ubrzo, Stefan i Dejmon pristizu. Rebeka i Dejmon odlaze sa Ketrin do njene kuce kako bi uzele lek. Dok Rebeka pretrazuje kucu, Dejmon pronalazi lek koji je kontaminiran u akvarijumu, biljkom bosiljka.

Ketrin potapa Dejmonovu glavu u vodu i privremeno ga onesposobljuje. Ketrin odvraca Rebeku bacanjem leka u vazduh praveci pravu jurnjavu. Dejmon, jos uvek slab, pokusava da ubedi Rebeku da ne uzima lek, dok mu ona trazi bar jedan dobar razlog zasto bi to umesto nje trebala uciniti Elena.

Dejmon uskracuje odgovor. Rebeka ispija sadrzaj iz bocice, gubi svest a Stefan stize prekasno. Nakon budjenja Rebeka tvrdi da se oseca kao “covek”, mada ubrzo saznaje da je jos uvek vampir i da ih je Ketrin obmanula.

Kasnije se Rebeka sastaje sa Elajem i trazi od njega lek, trvdeci da zeli da postane covek. Klaus kasnije zove Rebeku i pita je o napretku. Ona daje telefon Elajemu koji govori Klausu da poseduje lek i da je isti na putu nazad za Mystic Falls. Rebeka i Elajem odlaze zajendo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno