Vampirski dnevnici – 83. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 83. epizoda

By  | 

“Vampirski dnevnici”

Shvativši da je Eleni potrebno neko vreme van Mystic Falls-a, Dejmon je odvodi u Njujork, gde je živeo i ludo se zabavljao 70ih godina. Dok je u Njujorku, Dejmon pazi da Ketrin dođe do leka. On misli da je Elena zaboravila na tu činjenicu, ali ona zapravo i sama pokušava da ga se domogne. Rebeka se takođe pojavljuje u Njujorku i impresionirana je Eleninim tajnim ciljem da dođe do leka. Flešbek nam otkriva Dejmonov hedonistički način života u podzemnom klubu i komplikovani susret s Leksi, kada je ona pokušala da nagovori Dejmona da se predomisli kao što se ranije predomislila ona u vezi Stefana. Dejmon takođe priča Eleni o svom iskustvu sa Leksi, u Njujorku, i pokušava da i nju natera da promeni mišljenje. U međuvremenu, Karolina i Stefan pokušavaju da ubede Klausa da bi u njegovom najboljem interesu bilo da im pomogne da nađu Silasa. Oni postaju tim i pokušavaju da shvate koji je Silasov sledeći potez. Otkrivaju da poslednji masakr sigurno ima neke veze s vešticama.
Silas i dalje pokušava da ubedi Boni da izvrši poslednji masakr. Boni okleva, ali je Silas podseća da će sva natprirodna bića, koja su umrla, oživeti kad se izvede treći masakr. Tako Boni odlući da uzvede treći masakr. Stefan, Klaus i Karolin traže lokaciju i pronalaze je. Dvanaestoro veštica pokušava da spasi Boni od upotrebe mračne magije, ali otkrivaju da Silas ima kontrolu nad njom. Prema tome, veštice pokušaju da ubiju Boni nožem. Međutim, Karolin otima nož i zabada ga u vešticu koja je povezana sa ostalih jedanaest. Svih 12 veštica umre, čime dođe do kompletiranja masakra i Boni se onesvesti.
U Njujorku, Elena pokušava da oduzme papir koji je Dejmon našao, a kojim može ući Ketrin u trag. Pokušava da mu ga otme zavodeći ga, ali je Dejmon uhvati u tome otkrivši joj da je i on koristio isti trik. Priznaje joj da je potrajalo dok je uspeo da dobije Leksino poverenje, pa ju je zaključao napolje po danu. Leksi nije imala izbora nego da se sakrije u senci. Dejmon je pobegao. Priznaje da je nakon toga osetio grižu savesti i i dalje je tako. Međutim, dok to priča, Rebeka dođe i slomi mu vrat, odlazi sa papirom.
Boni se probudi i ne seća se pećine.
Silas podmiti Klausa da mu pomogne, zapretivši mu da će ga ubiti kolcem od belog hrasta koji je ukrao od Rebeke.
Elena i Rebeka kradu Dejmonov auto i odlaze u potragu za Ketrin.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno