Vampirski dnevnici cetvrta sezona od 65 do 68 epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Vampirski dnevnici cetvrta sezona od 65 do 68 epizode

By  | 

67 Epizoda

Konor nastavlja potragu da otkrije tajne Mistik Fola i pokušava da ubedi Džeremija da radi sa njim. Uz pomoć dr Fel, Dejmon i Klaus ispituju Konora, ali konfrontacija dobija smrtonosni obrt. Pokušavajući da svoj novi život vodi normalno, koliko je to moguće, Elena je odlučna da nastavi da pohađa školsku nastavu uz podršku Meta i Kerolajn. Rebekin dolazak u školu otežava Eleni da kontroliše bes, ali ona saznaje da sukob sa Rebekom može biti izuzetno opasan. Kasnije, Rebeka shvata koliko je u stvari sama, i obraća se Ejpril. Stefan vodi Elenu na uzbudljivu vožnju motociklom u nastojanju da joj pokaže da život još uvek može biti zabavan. Tajler dobija iznenadnu posetu od vukodlaka koji mu je pomogao u raznim iskušenjima. Zabrinut zbog Elene, kao i zbog svojih emocija, Stefan se obraća Kerolajn za savet.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

 

68 Epizoda

Dejmon posećuje Vitmor koledž, gde profesor Šejn preuzima okultne studije, nastavu koju je ranije predavala Bonina baka. Na maskenbalu bratstva, Dejmon koristi prednosti divlje scene da bi Eleni pokazao kako da izabere žrtvu. Rebekin pokušaj da dobije Metov oprost pada u vodu, ali je zaintrigirana neočekivanim vestima od Klausa. Stefan preispituje Klausa o Konoru, a Klaus otkriva događaj koji se davno odigrao – susret sa moćnom grupom lovaca na vampire, ali Rebeka je ta koja će Stefana šokirati informacijama…

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site