Vampirski dnevnici druga sezona od 23 do 28 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Vampirski dnevnici druga sezona od 23 do 28 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici druga sezona od 23 do 28 epizode

Vampirski dnevnici druga sezona od 23 do 28 epizodePovratak,2 sezona/23 epizoda

Prva epizoda nove sezone nastavlja se na zadnju epizodu prošle. Elena se vraća kući gde otkrije sudbine strica Johna i Jeremyja. Sheriff Forbes je u bolnici i čeka da čuje hoće li Caroline preživeti. Damon, Bonnie i Elena slažu se da joj treba malo Damonove krvi kako bi bili sigurni da će uspeti.

Bad Moon Rising,2 sezona/25 epizoda

Elena, Damon i Alaric odlaze u Isobelin stari ured na Duke Universityju kako bi istražili Katherine i tajnu porodice Lockwood. Susreću Isobelinu asistenkinju Vanessu koja im pomaže da lociraju informacije o vukodlacima i njihove odnosu sa vampirima. Otkriva se da su oni bili slobodni dok šaman nije bacio kletvu na njih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Staza sećanja,2 sezona /26 epizoda

Stefan i Elena ostaju bez opcija kad im Katherine da ultimatum – ubiće Elenu ako on ne prekine svoju vezu s njom. Stefan odbija. Caroline ih pod Katherineinim uticajem takođe pokušava razdvojiti, što jako razljuti Elenu. Katherine ubode Stefana.

Ubij ili budi ubijen,2 sezona/27 epizoda

Elena i Stefan nastavljaju sa svađom. Na gradskom pikniku Mason Lockwood govori Liz, šerifovoj ženi, da su Stefan i Damon vampiri. Ona mu ne veruje pa stavlja Damonu verbenu u limunadu, a on se počne gušiti nakon što je popije.

Plan B 2 sezona/ 28 epizoda

Elena i Stefan se bude u krevetu. U krevetu su i Katherine i Mason. Jeremy odlazi do Damona i nudi mu da se reši Katherine. Kod Lockwooda traju pripreme za maskeradu. Damon i Stefan traže Bonnienu pomoć u razumevanju Masona. Caroline se pokušava zbližiti s majkom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site