Vampirski dnevnici druga sezona od 23 do 28 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici druga sezona od 23 do 28 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici druga sezona od 23 do 28 epizode

Vampirski dnevnici druga sezona od 23 do 28 epizodePovratak,2 sezona/23 epizoda

Prva epizoda nove sezone nastavlja se na zadnju epizodu prošle. Elena se vraća kući gde otkrije sudbine strica Johna i Jeremyja. Sheriff Forbes je u bolnici i čeka da čuje hoće li Caroline preživeti. Damon, Bonnie i Elena slažu se da joj treba malo Damonove krvi kako bi bili sigurni da će uspeti.

Bad Moon Rising,2 sezona/25 epizoda

Elena, Damon i Alaric odlaze u Isobelin stari ured na Duke Universityju kako bi istražili Katherine i tajnu porodice Lockwood. Susreću Isobelinu asistenkinju Vanessu koja im pomaže da lociraju informacije o vukodlacima i njihove odnosu sa vampirima. Otkriva se da su oni bili slobodni dok šaman nije bacio kletvu na njih.

Staza sećanja,2 sezona /26 epizoda

Stefan i Elena ostaju bez opcija kad im Katherine da ultimatum – ubiće Elenu ako on ne prekine svoju vezu s njom. Stefan odbija. Caroline ih pod Katherineinim uticajem takođe pokušava razdvojiti, što jako razljuti Elenu. Katherine ubode Stefana.

Ubij ili budi ubijen,2 sezona/27 epizoda

Elena i Stefan nastavljaju sa svađom. Na gradskom pikniku Mason Lockwood govori Liz, šerifovoj ženi, da su Stefan i Damon vampiri. Ona mu ne veruje pa stavlja Damonu verbenu u limunadu, a on se počne gušiti nakon što je popije.

Plan B 2 sezona/ 28 epizoda

Elena i Stefan se bude u krevetu. U krevetu su i Katherine i Mason. Jeremy odlazi do Damona i nudi mu da se reši Katherine. Kod Lockwooda traju pripreme za maskeradu. Damon i Stefan traže Bonnienu pomoć u razumevanju Masona. Caroline se pokušava zbližiti s majkom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno