Vampirski dnevnici epizoda 95, 96 - sezona 5 - Turske-Serije.Net

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici epizoda 95, 96 – sezona 5

By  | 

Vampirski dnevnici epizoda 95, sezona 5 – “Handle with Care”

Ketrin, kojoj je ocajnicki potrebna podrska, trazi Karolinu i pita je za pomoc. Njih dve se udruzuju i prate profesora Vesa, na koga Karolina sumnja. Pokusavaju da otkriju koji su njegovi motivi i zbog cega izrazava netrpeljivost prema vampirima.

Elena koja misli da je Stefan u opasnosti odlazi da ga spase od Ketijaha ali i ona biva zarobljena. Dejmon i Dzeremi pomazu Silasu da uspostavi vezu sa drugom stranom. Ketijah otkriva Dejmonu da veza nije objekat, i da je to zapravo Silasova izgubljena ljubav – Amara. Silas je u mogucnosti da oslobodi Amaru ali ga ona napada i uzima lek.

Dejmon i Dzeremi odlucuju da Amaru koriste protiv Silasa. Ketrin menja Elenu i odlazi na tajni sastanak gde vampirima prisustvo nije dozvoljeno, radi se o sastanku udruzenja ciji je clan profesor Ves. Nakon sastanka Karolina ubedjuje profesora da Elena i ona nisu vampiri. Ketijah vraca Stefanovo pamcenje kada oslobadja Elenu iz zatocenistva. U medjuvremenu, Ketrin pocinje da pati od ljudskog zivota, zapravo, kosa pocinje da joj sedi.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Vampirski dnevnici epizoda 96, sezona 5 –  “Death and the Maiden”

Od kada je Stefan dobio svoje pamcenje natrag opsednut je osvetom. Zeli da poravna racune sa Silasom. Kada Boni upoznaje Amaru, Amara joj pokazuje da ima sposobnost i vida i dodira i da predstavlja sidro – vezu sa “drugom stranom”. Dejmon i Elena shvataju da je jedini nacin da vrate Boni da je postave za sidro za drugu stranu. To postaje razlog Dejmonove posete Ketijahu pri kojoj ga Dejmon pita moze li izgovoriti molitvu za to.

Ketijah otkriva da jedini nacin da molitva bude ucinjena zahteva da se okupe Amara, Elena i Ketrin i da svaka od njih podnese svoju krv. Ketrin govori Ketijah da ce dati svoju krv ukoliko joj Ketijah pomogne da spreci starenje, na sta ona pristaje.

Kada je Ketijah zavrsila sa molitvom povratila je Boni, ali je odlucila da ubije sebe.

U medjuvremenu, Stefan odvodi Amaru kako bi je koristio kao mamac. Stefan ubija Silasa a potom Amara ubija sebe. U medjuvremenu, Nadja pokusava da izgladi odnose sa Ketrin koja ne zeli nista da ima sa njom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site