Vampirski dnevnici kraj druge sezone od 41 do 44 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici kraj druge sezone od 41 do 44 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici kraj druge sezoneVampirski dnevnici kraj druge sezone

Klaus sezona 2/ epizoda 41

 

Elijah se budi nakon što Elena miče bodež pa odmah mora napustiti kuću jer nije bio pozvan u nju. Elena ga moli da joj vjeruje I da mu daje bodež kao dokaz da je iskrena. U retrospektivi Katherine upoznaje Eliju i Klausa prvi put u Engleskoj u 1492. godini. Stefan i Damon svađaju se oko Eleninog nestanka.

Posljednji dan sezona 2/epizoda 42

Elijah, Stefan i Elena otkrivaju novi način kako da je spase. Damon ne veruje Eliji. On joj govori kako je način da se reši kletve kanaliziranje moći Meseca u mesečev kamen, žrtvovanje vampira i vukodlaka te pijenje krvi svog dvojnika. Spašava Elenu dajući joj eliksir. Maddox koristi kontrolu umom na Carol.

Sunce isto izlazi sezona 2/ epizoda 43

Tyler u vučjem obliku napada Matta i Caroline. Matt paniči i ubije ga. Greta hrani Jennu svojom krvi te time dovršava njenu transformaciju u vampira. Otkriva se da se Elijah želi osvetiti Klausu jer mu je ubio celu porodicu. Damon zove Stefana i govori mu kako Klaus planira ubiti Jennu kao vampirsku žrtvu.

Dok ja umirem sezona 2/ epizoda 44

Elena i Jeremy pokušavaju se vratiti normalnom životu. Odlaze na projekciju filma “Zameo ih vetar”. Damon želi da mu Elena oprosti iako zna da to nije zaslužio. Elena odbija pa on pokušava napraviti samoubistvo uz pomoć ugriza vukodlaka. Stefan traži Bonnienu pomoć kako bi to sprečili.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno