Vampirski dnevnici od 16 do 20 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 16 do 20 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici od 16 do 20 epizodeVampirski dnevnici od 16 do 20 epizode

Ode susedstvo,1 sezona,16 epizoda

Anna odlazi u posetu Damonu. Sa njom ide i njena majka Pearl koja želi preuzeti kontrolu nad gradom. Svi su vampiri pušteni iz grobnica pa većina njih odlazi na farmu u predgrađu grada. Pearl nudi Damonu da mu pomogne naći Katherine,ali on odbija i nasilje eskalira.

Neka uđe onaj pravi,1 sezona,17 epizoda

Oluja se približava Mystic Fallsu. Jeremy nagovara Annu da ga preobrati u vampira,ali ona odbija. Frederic i njegovi prijatelji hvataju Stefana dok je on u lovu. Planiraju ga mučiti i ubiti. Damon i Elena pokušavaju nagovoriti Alarica da im pomogne spasiti Stefana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pod kontrolom,1 sezona,18 epizoda

Stefan se trudi držati pod kontrolom novonastale događaje. Elena i Jeremyjev stric John Gilbert neočekivano se pojavljuju u Mystic Fallsu. Matt i Tyler su u konfliktu nakon incidenta na tulumu na kojem je Matt video da se Tyler ljubi s njegovom majkom.

Miss Mystic Falls,1 sezona,19 epizoda

Elena i Caroline natiču se na “Miss Mystic Falls” naticanju. Bonnie se vraća u grad što jako razveseli Elenu, no Bonnie je ljuta na nju zbog povezanosti s braćom Salvatore. Damon na naticanju govori Eleni kako je Stefan ponovo pio ljudsku krv. Stefan se naljuti kada ga Elena konfrontise s tom informacijom.

Krvna braća,1 sezona,20 epizoda

Stefan se pokušava pomiriti sa svojom prošloscu.. On i Damon otkrivaju delove svoje povesti s Elenom, poput istine o tome kako su postali vampiri. Pearl i Jonathan Gilbert imaju gadan konflikt. Damon i Alaric pokušavaju pronaći misteriozni izum pre nego što ga pronađe John.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site