Vampirski dnevnici od 16 do 20 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 16 do 20 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici od 16 do 20 epizodeVampirski dnevnici od 16 do 20 epizode

Ode susedstvo,1 sezona,16 epizoda

Anna odlazi u posetu Damonu. Sa njom ide i njena majka Pearl koja želi preuzeti kontrolu nad gradom. Svi su vampiri pušteni iz grobnica pa većina njih odlazi na farmu u predgrađu grada. Pearl nudi Damonu da mu pomogne naći Katherine,ali on odbija i nasilje eskalira.

Neka uđe onaj pravi,1 sezona,17 epizoda

Oluja se približava Mystic Fallsu. Jeremy nagovara Annu da ga preobrati u vampira,ali ona odbija. Frederic i njegovi prijatelji hvataju Stefana dok je on u lovu. Planiraju ga mučiti i ubiti. Damon i Elena pokušavaju nagovoriti Alarica da im pomogne spasiti Stefana.

Pod kontrolom,1 sezona,18 epizoda

Stefan se trudi držati pod kontrolom novonastale događaje. Elena i Jeremyjev stric John Gilbert neočekivano se pojavljuju u Mystic Fallsu. Matt i Tyler su u konfliktu nakon incidenta na tulumu na kojem je Matt video da se Tyler ljubi s njegovom majkom.

Miss Mystic Falls,1 sezona,19 epizoda

Elena i Caroline natiču se na “Miss Mystic Falls” naticanju. Bonnie se vraća u grad što jako razveseli Elenu, no Bonnie je ljuta na nju zbog povezanosti s braćom Salvatore. Damon na naticanju govori Eleni kako je Stefan ponovo pio ljudsku krv. Stefan se naljuti kada ga Elena konfrontise s tom informacijom.

Krvna braća,1 sezona,20 epizoda

Stefan se pokušava pomiriti sa svojom prošloscu.. On i Damon otkrivaju delove svoje povesti s Elenom, poput istine o tome kako su postali vampiri. Pearl i Jonathan Gilbert imaju gadan konflikt. Damon i Alaric pokušavaju pronaći misteriozni izum pre nego što ga pronađe John.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno