Vampirski dnevnici od 49 do 53 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 49 do 53 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici od 49 do 53 epizodeVampirski dnevnici od 49 do 53 epizode

3 sezona,49 epizoda

Uprkos svemu što se dogodilo, Kerolajn je odlučna da Elena, Boni, Met i Tajler uživaju u tradicionalnoj noći podvala, noći pre početka školske godine u Mistik Folu. Međutim, kada su se nepozvani gosti pojavili, nije trebalo mnogo vremena da veče dobije smrtonosan zaokret. Dejmon uverava Džeremija da može da koristi svoju novu vezu s druge strane kako bi pronašli način da poraze Klausa. Konačno, Klaus produbljuje svoj uticaj na Stefana i koristi ga za nasilne i opasne svrhe.

3 sezona,50 Epizoda

Prvog dana završne godine, Elena, Kerolajn, Boni i Met se još uvek oporavljaju od nedavnih događaja, dok Tajler izgleda da malo previše uživa u svemu. Dejmonu smeta novi kućni prijatelj, a svi su iznenađeni dolaskom novog učenika na Alarikov čas istorije. Nakon što je shvatio da je napravio ozbiljnu grešku, Met traži pomoć od Boni. U međuvremenu, Stefan nastavlja da sprovodi svoj najnoviji zadatak koji je dobio od Klausa.

3 sezona,51 Epizoda

Uz pomoć Elene i Boni , Alarik pokušava da odgonetne značenje njegovog nedavnog otkrića. Elena i Rebeka započinju žensku borbu za popularnost u školi, dok Rebeka konačno ne otkrije neke od drevnih tajni svoje porodice i nasilne prošlosti koju deli sa Klausom i Elajdžom. Dejmon na nesmotren način pokušava da prodre do Stefana, a obojica bivaju iznenađeni neočekivanim saveznikom

3 sezona,52 epizoda

U noći igranke, Rebeka se otvara Eleni o tome zašto je toliko važno veče za nju, ostavljajući Elenu sa sukobljenim emocijama. Kerolajn i Met su šokirani Tajlerovim ponašanjem tokom večeri. Noć dobija nerealan zaokret kada Klaus pretvori svoj najnoviji plan u delo. Odlučan da nadmudri Klausa, Dejmon ulazi u opasno partnerstvo, što dovodi do zastrašujućeg spleta okolnosti…

3 sezona,53 Epizoda

Stefan je sakrio kovčege sa telima Klausove porodice, a Klaus se brzo okreće nasilju da bi ubedio Dejmona i Elenu da niko neće biti siguran dok ne pronađe Stefana i dobije svoju porodicu nazad. Tajler se suočava sa uznemiravajućim posledicama svojih postupaka. Posle zastrašujućeg incidenta, Elena i Alarik su sve više zabrinuti zbog Džeremijevog stava i njegove bezbednosti. Alarik upoznaje prelepu Dr Fel, koja je zaintrigirana njegovom neverovatnom sposobnošću da se izleči. Dok je pokušavala da postigne dogovor sa Klausom, Elena saopštava vest koja ga je istinski šokirala.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno