Vampirski dnevnici sezona 5 - E 92, 93 - Turske-Serije.Net

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici sezona 5 – E 92, 93

By  | 

Vampirski dnevnici sezona 5 epizoda 92 – originalni naziv epizode “Original Sin”

Vampirski dnevnici sezona 5 : Stefan konacno izlazi na povrsinu nakon tri meseca provedenih pod vodom. Kada Elena govori Dejmonu o snu koji je imala o Stefanu u baru, vampirski-dnevnici-epizoda-92-2Ketrin takodje priznaje da je i ona imala isti san. Dejmon i Elena, zajedno sa Ketrin odlaze do bara kako bi pronasli Stefana gde nailaze na konobaricu koju je Stefan ugrizao.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Kesaja ima Stefana za taoca i govori svoju verziju price kako je Silas postao besmrtan. Kesaja otkriva da je trebalo da se venca sa Silas-om kada je bacila caroliju na njega, nakon cega je on nju izdao nacinivsi vradzbinu besmrtnosti sa zenom koju je on zaista voleo, koja je bila Kesaja-ina sluskinja – Amara. Kesaja ubija sluskinju.

Kesaja nastavlja da kuje planove kako da unisti Silasa koriscenjem Stefana kako bi ga nacinila slabijim. U medjuvremenu, Nadja koristi magiju na Met-u kako bi kontaktirala Gregor-a [ koga je ubila kako bi prevarila Silas-a ] i koristi ga za informacije o poziciji Ketrin.

Nadja kidnapuje Ketrin i odlazi Silas-u da je preda ali saznaje da je on samo koristi. Kada Dejmon nalazi Stefana, Kesaja upozorava Dejmona da su Stefan i Elena predodredjeni i da je on samo usputna stanica.

Kesaja baca vradzbinu na Stefana, povezujuce ga sa Silasom, oslobadjajuci Silasa njegovih psihickih moci. Kada se Stefan probudio nakon ovih desavanja zatekao je sebe u stanju amnezije.

Vampirski dnevnici sezona 5 epizoda 93 – originalni naziv epizode “For Whom the Bell Tolls”

Kada Dejmon pkusava da podseti Stefana o njegovoj proslosti, Stefan dozivljava snazne napade besa i tesko ga je obuzdati. Dok Elena vampirski-dnevnici-epizoda-92pokusava da priseti Stefana o njihovoj proslosti i o tome kako su se upoznali, Met trazi pomoc od Dzeremija oko rupa u secanju Stefana i cudnog stanja nakon budjenja.

Met postaje uzrujan zbog odgovora koje Boni uskracuje ljudima kojima je potrebna, tako da Dzeremi ubrzo odlazi. Dzeremi biva primoran da prizna Dejmonu istinu o Boni.

Kada Elena konacno umiruje Stefana, on pokusava da je poljubi, medjutim ona to odbija, navodeci svoju vezu sa Dejmonom, sto Stefana cini ljubomornim i gladnim. Nakon svega ovoga, Stefan odlucuje da eliminise svoju ljudskost i nastavi da se hrani ljudima. Odlazi na groblje gde upoznaje Karolinu i Dzesija a potom napada Dzesija. Karolina obuzdava Stefana i on pocinje da joj veruje.

Nazad u Salvatore palati, Stefan spaljuje svoje knjige i govori Dejmonu i Eleni da im ne veruje i da ih ne zeli blizu sebe. Elena konacno shvata da je Boni mrtva kada je Dejmon prisiljen da joj kaze.

Sledi emotivno okupljanje u cast Boni koja je govorila prijateljima kroz Dzeremija. Tejler se vraca dok su Dejmon, Elena, Karolina, Met i Dzeremi zale zbog Boni.

Misteriozni profesor Ves, shvata da Dzesi ima vampirske krvi u sebi i daje mu injekciju kojom pokusava da ga ubije.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site