Vampirski dnevnici treca sezona od 45 do 48 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Vampirski dnevnici treca sezona od 45 do 48 epizode

By  | 
Vampirski dnevnici treca sezona

Dejmon

Vampirski dnevnici 3 sezona

3 sezona,45 epizoda

Na jutro Eleninog 18. rođendana, Kerolajn je zauzeta planiranjem zabave, a Elena je skoncentrisana na traženje bilo kakvih tragova koji bi joj pomogli da otkrije gde je Stefan. Dejmon je takođe u potrazi za Stefanom , a istovremeno pokušava da zaštiti Elenu od Klausa. U međuvremenu, Klaus i Stefan prate vukodlaka po imenu Rej Saton. Džeremi pokušava da shvati zašto vidi duhove Viki i Ane, od kad ga je Boni magijom vratila u život. Alarik pazi na Elenu i Džeremija, dok tuguje zbog smrti Džene. Konačno, Kerolajn i Tajler se suočavaju sa novim, neočekivanim izazovom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


3 sezona,46 Epizoda

Klaus sprovodi plan u delo koji će mu dati još više snage, ali stvari ne idu baš onako kako je planirao. Dejmon i Alarik nevoljno prate Eleninu novu strategiju kako bi pronašli Stefana. Dejmon upada u opasnu borbu s neočekivanim neprijateljem. Džeremi se okreće Metu za pomoć jer i dalje pokušava da shvati šta duhovi iz prošlosti žele od njega. Nesvestan da Kerolajn treba njegovu pomoć, Tajler ulazi u raspravu s majkom.

3 Sezona,47 Epizoda

Klaus i Stefan stižu u Čikago, gde se Stefan našao sa vampiricom, koja i dalje gaji simpatije prema njemu. Sećanja iz Čikaga 1920. godine: Stefan se supčava sa šokantnim poglavljem iz njegove divlje prošlosti. Nakon što Dejmon dobija dojavu o Stefanu i Klausu od neočekivanog izvora, zajedno sa Elenom sledi njihov trag. U Mistik Folu, Tajler je zabrinut zbog Kerolajn i traži pomoć od šerifa Forbsa.

3 sezona,48 epizoda

Još uvek u Čikagu, Klaus koristi Gloriju, vešticu koju poznaje već vekovima, da mu pomogne da pronađe informaciju koja će objasniti zašto njegov plan ne funkcioniše. Glorijina magija otkriva zanimljiv, kratak pregled istine, ali ona uskoro shvata da joj treba Stefanovo znanje. Kada se Stefan iznenada nađe u opasnosti, pomoć stiže od neočekivanog saveznika. Povratak u Mistik Fol, frustrirajući novi neprijatelj dovodi Dejmona do ruba i on puca na takav način da će imati trajne posledice. Kerolajn se bori s emocionalnim problemima, čak i dok pokušava da pomogne Eleni da se suoči sa osećanjima. Džeremi čini kratak, uznemirujući proboj s jednim od njegovih sablasnih posetilaca. Konačno, Boni ima neobičan susret koji će uticati na sve.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site