Vampirski dnevnici-uvod u seriju - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici-uvod u seriju

By  | 
Vampirski dnevnici-uvod u seriju

Zvezde serije Vampirski dnevnici

Vampirski dnevnici-uvod u seriju

Serija se bazira na dva brata.Jedan je bio jako dobar, svima je hteo pomoći, suzdržavao se od užitaka, nikom se nije hteo nametati. Drugi je isto bio jako dobar – u presecanju vratova svojim zubima. Obojica hteli istu mladu devojku, ali njeno srce samo jednom pripasti može. Ili….?

A za koga biste se vi odlučili da morate birati između Damona i Stefana Salvatorea? Eto vidite, kao da je onda Eleni lako zaustaviti se bilo na zgodnom i gotovo pa umiljatom Stefanu ili zgodnom i okrutnom (okrutno duhovitom) Damonu… Pritom se nemili događaji za gđicu Gilbert nižu jedan za drugim i nikako da prestanu: Elena shvati da je Mystic Falls, gradić u kojem je odrasla, kao i svi književni ili televizijski idilični gradići, samo na površini čarobno mestašce. Čarolija u Mystic Fallsu ne nedostaje, ali je malo koja u merodavnosti dobre vile, već će pre biti da je grad pravi magnet za raznorazne zlice. Elenu saleću oba brata Salvatore,u kuci ima problema s mlađim bratom, drugarica joj je je veštica, proganja je njena kopija od pre 100 godina i pol te se možemo složiti da curi nije lako.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno