Vatrene ptice - 10. epizoda - Ali napušta Vatrene ptice?!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 10. epizoda – Ali napušta Vatrene ptice?!

By  | 

Konačno stižu srećni trenuci za Barbara i Gulajše. Ali Čatal se pojavljuje da prekine ovu njihovu idilu. Barbar ga spriječi da ne upuca Gulajše. On daje Barbaru informacije o Gulajšinoj prošlosti, dok mu Barbar  stavlja do znanja da nisu otac i sin. Ali ostaje pitanje da li će Čatal reći Menderesu gdje je Gulajše.
Sa druge strane, Gulajše nije svjesna kruga tajni oko sebe i sanja o pomoći siročadima zajedno sa Barbarom. Priprema za njih iftarsku trpezu. Nizam je uživo na televiziji koju svi gledaju. Govori da je ostao bez žene, ali želi naći kćerku. Ako se prepozna, moli je da se javi. Prikazana je slika male Gulajše sa svojom majkom na koju mnogo liči. Gulajše je šokirana. 
Ali je slomljen kada sazna da Merdžan radi u vili. Bijesan je i napušta vatrene ptice. Dolazi kod Fidan, a Merdžan je bijesna kada čuje za to i suoči se sa Alijem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site