Vatrene ptice - 14. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 14. epizoda!

By  | 

Vatrene ptice – 14. epizoda

Barbar pita Gulajše/ Laru šta se desilo sa djevojkom koja ga je voljela, da li je sve zaboravila? Ona je bijesna, svi su izdajnici. Barbar dolazi kod Suata po snimke kamera. Govori Aliju sve. Ali pretražuje sef i nalaze nakit Mederesove žene, a ne Suatove. Suatova žena mu predloži da predaju snimak i izbrišu sve sem toga kada Ali ubode Bahar. Ali neočekivana osoba im dolazi na vrata.

Barbar govori Aliju da je pregledao sve ponovo i osumnjičeni je Menderes, Larin stric. Čatal govori Barbaru da je njegova majka glavni krivac. Barbar ne vjeruje, šta on želi, dosije u zamjenu da spasi majku? Suoči ih i govori Širin da kaže istinu, da li je ona ostavila Laru u smeću. Ona plače, Barbar je slomljen. Zove nadređenog da prijavi da imaju još jednog osumnjičenog, Širin.
Gulajše/ Lara je jako ljuta na Barbara i ne vjeruje mu više ništa, ni da je zaljubljen u nju. Čatal mu govori da njega zaštiti, a on će pomoći da spasi majku. Barbar upoznaje svog pravog oca!

Epizode možete naći OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizodu možete pogledati OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site