Vatrene ptice - 15. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 15. epizoda!

By  | 

Vatrene ptice – 15. epizoda

Nakon saznanja da je njegova rođena majka Širin ona koja stoji iza otmice djevojke koju voli, Barbar glumi pred Čatalom da je dobro. Ali nakon što se udalji, dobija panični napad i bijesan je i tužan. Ne zna kako sada da se pojavi pred Gulajše, njihova ljubav postaje nemoguća.
Gulajše suočava Sabita i Barbara u namjeri da se Sabit prisjeti svega u vezi za njim što je zaboravio. I plan joj je uspješan, on se prisjeti i govori joj šta se desilo.
Ali ide za Hadžer koja je zarobljena između svoja dva brata i u velikom je bolu kako uviđa bolnu istinu. On se zajedno sa Zipkinom i Barbarom približava Menderesu. Ali dijete sa ulice izbode Nermin taman kada je vode u stanicu da da izjavu. Ali i Barbar donose odluku.
Barbar se suoči sa Nizamom i priznaje mu da je pronašao njegovu kćerku Laru. Nizamov san konačno postaje istina. Ali Barbar ima jedan uslov da bi ga spojio opet sa kćerkom.
Gulajše prilazi Barbaru i kaže mu da ga nikada neće ostaviti. Nizam sprema sobu za svoju kćerku dok Ali i Merdžan plaču pitajući se šta su zgriješili pa im se tako vraća. Ali govori da je još jedan mladi život uništen. U prošlosti, djeca bez korijena se iznenada suočavaju sa Nizamom Ejubogluom.
Sve epizode možete pronaći OVDE 
Dio epizode možete naći OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site