Vatrene ptice - 17. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 17. epizoda!

By  | 

Gulajše se konačno ponovno susreće sa svojim ocem i nastoje jedno drugo što bolje upoznati. Ali Gulajšin pravi test počinje sada. Kada se vrati sa ocem, svjedoči raspravi između Hadžer i Vatrenih ptica i saznaje da su znali za njenog oca. Iako su to znali, krili su od nje. Sada je težak izbor pred njom jer mora da bira između svog oca, koji čezne za njom 23 godine i između Vatrenih ptica koje smatra braćom i sestrama i koji su je odgojili, ali krili pravu istinu od nje. Oni se svađaju i Barbar ih utiša, zagrli Gulajše i govorim im da je odluka na njoj. Odvodi je sa sobom i provode vrijeme zajedno u razgovoru. 

S druge strane Menderes je svjestan da je došao do kraja puta. Postoji samo jedna stvar koju treba učiniti , a to je eliminisati Barbara. 

Kad se Gulajše želi držati podalje od svoje obje porodice kako bi mogla donijeti odluku nakon činjenica koje je saznala, Barbar koji je svjestan ubice kojeg je Menderes pratio, odvodi je u kuću tužiteljice Sare kako bi zaštitio Gulajše. Gulajše je ljubomorna na nju, a Barbar je uvjerava da nema razloga. 

Merdžan i Ali se drže zajedno dok iščekuju Gulajšinu odluku. Došao je i taj trenutak, Gulajše emitovno priča sa ocem, ali ipak izabere Vatrene ptice. Merdžan je upucana. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *