Vavilon 10. epizoda!

Turske Serije

Vavilon 10. epizoda!

By  | 

Vavilon 10. epizoda!
Eda je slomljena što Irfan želi razvod. On joj objašnjava da samo tako može zaštititi nju i Deniz. Pred njim je čovek umro, njegovom krivicom. On nema rudnik zlata, prevario je nju, Ilaj, Sulejmana. Vavilon je jedna velika laža, piramida sačinjena od laži koja može svakog trena da se sruši.

Po naredjenju Sulejmana, Irfan odlazi kod nekih ulagača.Sulejman govori Jalčinu da ako policija pronadje skladište zakopaće Zejnela, a on će krivicu prebaciti na Irfana.
Ilaj obaveštava Irfan da je raskinula asa Sulejmanom. Sulejman želi da se razvede od Kudret, ali mu advokat kaže da zbog deonica to ne bi bilo dobro za njega.

Ajša koja želi saznati o prošlosti Kudretine porodice, dolazi u njenu kuću kako bi saznala o mračnim Sulejmanovim poslovima.
Dok Sulejman pokušava vratiti Ilaj, on baca Irfana u središte nemilosrdne opasnosti.Ajšina tajnovitost privlači Mertovu pozornost.

Može li Irfan uveriti Edu da se razvedu? Hoće li Sulejman vratiti Ilaj? Hoće li se otkriti identitet policajke Ajše?

Sve epizode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!