Vavilon 2. epizoda!

Turske Serije

Vavilon 2. epizoda!

By  | 

Vavilon 2. epizoda!

Sulejman traži svoj novac, te naredjuje svojim ljudima da dodaju još cementa u jamu. Policija dolazi kako bi priveli Sulejmana zbog smrti čoveka koji je radio kod njega kao obezbedjenje i kako bih sa njim obavili razgovor. Iliaj ih je zvala. Irfan i Edemen beže i čak uspevaju da se nasmeju situaciji.

Irfan odvodi Edu i Deniza sa stanice. Ilaj obaveštava Edemena da je Sulejman pušten i da je izgleda ubica njegov sin Hakan.Svestan da mu je ponovo potreban novac, on zove Edemena i govori mu da moraju doći u posed snimku ubistva Sulejmanovog čoveka iz obezbedjenja. Irfan se prerušuje u radnika, te odlazi kako bih uzeo snimak, u čemu i pored poteškoća koje mu se nadju na put uspeva. On odlazi sa Edemenom u kafić kako bih pogledali snimak. Edeman vidi na snimku Ilaj, te želi da ga zaštiti od tog saznaje, te mu kao greškom prosipa čaj.Njih dvoje vide na snimku kako je Hakan pretukao čuvara spravom za gašenje požara na smrt.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site