Vavilon 6 epizoda 2 deo!

Turske Serije

Vavilon 6 epizoda 2 deo! Irfan sazna da ga je Egeman izdao!

By  | 

Eda otvoreno razgovara sa Ilaj. Ilaj joj kaže da se sama cenjkala sa mužem, rekla je da joj je bitan život svog sina, a da će Irfan sam odlučiti sa kojom će poći.Ilaj doda da ona sve čini da dete ozdravi.

Irfana putem telefona obaveštavaju da dr Tašin dolazi u Istanbul da operiše Deniza. Irfan i Eda su srećni. Irfan odlazi u kancelariju, ali shvata da nema novca koji je dao Egemenu. Egemen mu govori da je gdin Emal tražio svoj novac nazad.

Deniz se onesvesti dok je sa majkom u šetnju. Deniz doziva Ilaj da joj pomogne. Ilaj ih odvozi u bolnicu.Doktor ih obaveštava da moraju uplatiti novac doktoru u Americi, a da će se oni do tada pobrinuti za dete. Irfan ucenjuje Hakana kako bih došao do novca. Da li će mu Hakan dati novac?

Irfan saznaje da ga je zapravo kod Sulejmana izdao Egeman. Da li će njihov odnos posle tog Irfanovog otkrića biti isti?

Sve epizode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site