Vavilon 6. epizoda!

Turske Serije

Vavilon 6. epizoda! Irfana odvodi policija!

By  | 

Vavilon 6. epizoda!

Prikazano je kako Egeman govori Sulejmanu da Irfan ima sudjenje sledece nedelje i da se neće vratiti, beži sa lažnim pasošom.Ako ode Irfan nema Vavilona, a onda nema ni njegovog novca. Ilaj saznaje od Sulejmana da Irfan nije otišao jer ga je Egeman izdao, hteo je da pobegne sa porodicom. Ilaj odlazi kod Egemana besna, govori mu da je ljubomoran na Irfana i da ako se nešto desi detetu, lično će ga ona uništiti. Egeman kaže da se detetu neće ništa dogoditi, doktor može da dodje i ovde on je već zakazao operaciju.

Egeman joj govori da će Irfan misliti da je sve ona sredila, pa će ona biti Irfanov junak.Ilaj se nalazi sa Irfanom. Kaže mu da je sve sredila, ako ne može otići doktoru, doktor će doći njima. Ona ga odvodi u bolnicu kako bi razgovarao sa njenim prijateljem koji poznaje doktora iz Amerike.

Sve epiyode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site