Vavilon 7. epizoda 2. deo!

Turske Serije

Vavilon 7. epizoda, 2. deo!

By  | 

Vavilon 7. epizoda, 2. deo!
Ajše se žali komesaru što nije ostala da radi kod Sulejmana, jer bi u tom slučaju sigurno nešto o njemu saznala.Ilaj dolazi kod njih. Ajše se sakriva ispod stola. Ilaj govori da sumnja u Kudret.Hakan insistira kod oca da Ajše vrati na posao, te da njenu platu odbije od njega.Sulejman mu to odbija. Hakan mu govori da je sve dao ljubavnici, a sada i svog asistenta.Sulejman je ljut i želi da ga ošamari, alii ga ovaj u tome spreči.

Nakon svadje sa ocem, Hakan isprazni sef i odlazi kod Irfana da baca novac i kaže da im on želi postati partner.Irfan ga odbije, govoreći da je on ubica. Hakan staje prednjim i kaže da je ubica, neka ga preda vlastima, ali on je ucenjivač koji zbog novca krije ubicu. Hakan odlazi sa torbom. On se nalazi sa Jalčinom, očevom desnom rukom.On želi da ovog puta napakoste Irfanu.

U Vavilon se odvija lutrija za nove investitora, a poklon je auto. Irfan je srećan i zove Edu da joj kaže da je sakupio novac i da je operacija sutra ujutru.Eda mu kaže da je doktor Tashin nestao.

Sve epizode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site