Vavilon 7. epizoda!

Turske Serije

Vavilon 7. epizoda!

By  | 

Vavilon 7. epizoda!

Irfan počinje da tuče Egemana I govori da ga je on iydao. Egeman govori da je on zapravo njega izdao, jer ga je ostavio da ga Sulejman ubije. Policajac u civilu dolazi kod Ilijas I govori joj da je ona prijavila Sulejmana za ubistvo.Policajac joj preti da ispriča sve što je bilo te noći.Ona mu govori. Policajac-komesar joj kaže da su joj kancelariju digli u vazduh, da je požar bio podmetnut I da treba da sazna od Sulejmana da li ima nekog neprijatelja, kako bih oni mogli da zaštite nju. Komesar joj savetuje da na Sulejmanov telefon stavi program za praćenje.

Sulejman je napet dok razgovara sa Ilaj o Irfanu koji ga je prevario.

Sestra govori Edi da je Ilaj sredila bolnicu I doktora da bi zavela Irfana, ali da ona mora biti mudra I da ćuti do detetove operacije, a kasnije da se pozabavi tim problemom.

Sve epizode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site