Vavilon 8. epizoda, drugi deo!

Turske Serije

Vavilon 8. epizoda, drugi deo!

By  | 

Vavilon 8. epizoda, drugi deo!
Irfan govori Ilaj da je Egeman zbog novca prodao i nju , a i njega. Pita je šta oni to rade, završili su fakultete, jurili karijere,a sada na šta su spali.

Deniza odvode u bolnicu, gde se priprema za operaciju, a Ilaj od doktora sazna da profesor Tashin ne dolazi.Kudret saznaje da je Hakan postao partner sa Ilajinom firmom.Policija dolazi u bolnicu i odvodi Irfana kako bih dao izjavu. Ilaj dolazi i kaže Edi da profesor Tashin ne dolazi za operaciju i pita je gde je Irfan.

Irfan se vraća u bolnicu i saznaje da je doktor odustao od operacije. Komesar na aerodrom zaustavlja doktora i kaže mu da mora izvršiti operaciju, obećao je.Ajše ubedjuje doktora da izvrši operaciju.Doktor govori Denizovim roditeljima da je operacija u Denizovom slučaju dosta rizična.Ne znaju da li će se probuditi i ako se probudi u kakviom će se stanju probuditi.Može da izgubi vid, govor, hod…

Ilaj u bolnici čuje razgovor Egemena i Ede i shvate da oni imaju prošlost.Deniza odvode na operaciju.

Sve epizode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site