Vavilon 8. epizoda!

Turske Serije

Vavilon 8. epizoda!

By  | 

Vavilon 8. epizoda!

Irfan je besan i napada Sulejmana, smatra da je on oteo doktora.Sulejman mu se suprostavlja, jer ovaj put nije kriv. Hakan poziva Irfana i pita ga zašto nije mislio da je on to učinio kako bih mu vratio zbog onih reči u kancelariji…

Eda dolazi i razbija prozor u Ilajinoj kući, što uznemiri i Sulejmana i Ilaj. Irfan i Egeman odlaze kod Hakana i daju mu cd. Hakan im daje i da potpišu papir za partnerstvo. Irfan i Egeman potpisuju, a zatim Hakan snima Irfanovo priznanje kako su on i Ege prevarili Sulejmana ,a pretili Hakanu.Hakan govori da ako ga ponovo budu ucenjivali, potonuće i oni zajedno sa njim.Irfan ga pita gde je sada doktor.Hakan mu govori gde se nalazi i kaže da ako požuri stići će na vreme.

Irfan spašava doktora iz upaljene barake.Ilaj priznaje Irfanu da je doktora doveo Egeman, a ona je rekla da je to ona učinila jer se ponašao grubo prema njoj.

Sve epizode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site