Vavilon 9 epizoda drugi deo!

Turske Serije

Vavilon 9 epizoda drugi deo!

By  | 

Vavilon 9 epizoda drugi deo!
Sulejman je sa Durmušem, Irfanom i Egemanom na večeru kako bi rešili problem. Sulejman govori Irfanu i Egemenu da dobro zapamte lekciju i ubija Durmuša u kafani, što šokira I preplaši Irfana i Egemena.Sulejman govori Irfanu da je taj lik umro jer ga je prevario. Da je njih ubio još prvog dana, taj lik bi sada bio živ.Sulejman kaže da je on ubio tog čoveka jer su oni pretili njemu i njegovom sinu. Taj čovek je umro zbog njih.Sulejman dodaje da su oni i dalje u životu jer mu duguju 10 miliona.

Irfan obaveštava Ege da će nakon što otplate dug Sulejmanu, on otići u policiju i prijaviti se. Govori da je to obećao Bogu i svom sinu.

Ilaj je besna nakon što sazna da je Kudret ta koja je pokušala da je ubije, te zapreti Sulejmanu razlazom.Eda u Irfanovoj torbi nalazi papire za razvod što je šokira i razljuti.

Sve epizode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site