Vavilon 9. epizoda!

Turske Serije

Vavilon 9. epizoda!

By  | 

Vavilon 9. epizoda!
Tokom Denizove operacije, Eda želi da bude uz sina, pa joj medicinsko osoblje daje injekciju za smirenje.Sulejman govori sinu pošto je postao partner u Vavilonu neka nadgleda Irfana i Egemana.

Doktor operiše malog Deniza. Reketaši dolaze u posed telefona i gledaju snimak na kojem je Irfanovo priznanje.Hakan govori Sulejmanu da je i on partner u firmi i da će on rešiti problem.Hakan odlazi kod reketaša nudi im tapije i uzima telefon.On telefon razbija, a tapije pokuša da upali. Irfan dolazi kod Sulejmana kako bih mu se požalao i pita ga da im skloni takve ljude i Hakana sa ledja ako hoće da što pre dobije svoj novac nazad.Sulejman mu kaže da pozove Durmuša da dodje kod njega i on će to rešiti.

Demet se interesuje zbog čega je Ilaj sa Sulejmanom. Ilaj se priseća kako je izgubila firmu i kuću greškom zaposlenog , kako je došla kod Egemana i dobila Sulejmanov poziv.Govori joj da je davno napravila loš izbor i sada plaća cenu.Demet joj se otvara i kaže da je pomoćnica gdje Kudret dala novac da joj šalje informacije o njoj.

Dve epizode serije Vavilon

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site