VEDSKA ASTROLOGIJA - Šta je kundli i koliki mu je uticaj nad našim životima?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indija

VEDSKA ASTROLOGIJA – Šta je kundli i koliki mu je uticaj nad našim životima?

By  | 

Možda neki od vas koji čitaju ovo će da budu zapanjeni saznanjem o natalnoj karti, možda neki neće verovati da postoji nešto još izvan znaka i podznaka, možda neki već znaju sve ovo i dalje čitanje smatraju dosadnim, ali vam svima govorim da pažljivo ČITATE DALJE. Natalnu kartu je vrlo lako izraditi preko interneta (ima puno stranica, pa ne mogu sve da imenujem i da ne mogu bezrazložno izdvojim), ali spomenula bih posebno Astro seek stranicu i Astro theme koje su dosta precizne i profesionalne u sastavljanju jednog ovako važnog spisa i koje ne zahtevaju prijavu, već se karta može izraditi potpuno besplatno i po više puta i u više sistema/sustava. Ako ne znate engleski jezik tako dobro, dovoljno je da ukucate u pretraživaču “natalna karta besplatno” i izaći će vam puno balkanskih stranica na kojima možete da pratite uputstva na svom jeziku i ukucate redom svoje ime i prezime (ne mora da bude pravo ime, niko vam to ne traži; može i nadimak ili neko potpuno lažno ime), zatim pol (možete i tu da slažete, ako želite) i onda naredne tri stvari koje su važne i oko kojih NE SMETE da pogrešite ako želite ispravnu natalnu kartu: VREME ROĐENJA (stoji u vašem izvodu pri rođenju), DATUM ROĐENJA (naravno, tačno kad ste se rodili) i MESTO ROĐENJA (znači, tačno grad u kom ste se rodili, nebitno gde trenutno živite).

Prva dva su potpuno jasna i jednostavna za ukucavanje, dok oko trećeg ima jedna začkoljica. Ukoliko kojim slučajem grad ili naselje u kom živite se ne nalazi u osnovi podataka te stranice, onda je dovoljno da ukucate susedni/veći grad. Ne biste čak pogrešili ukoliko, ako živite u Čajetini, ukucate grad Beograd jer je vremenska zona ISTA i razlika je samo u kojem stepenu geografske širine i dužine. Takođe, verovatno ste svesni da vreme rođenja zapisano u vašem izvodu može da varira par sekundi do minuta u zavisnosti od porođaja i okolnosti, mada bi trebalo da ispisano vreme bude ispravno. Kad smo te osnove sredili, važno je da znate neke astrološke stvari.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno