VEDSKA ASTROLOGIJA - Šta je kundli i koliki mu je uticaj nad našim životima?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indija

VEDSKA ASTROLOGIJA – Šta je kundli i koliki mu je uticaj nad našim životima?

By  | 

U prvoj kući, početnoj kućici, smešten je podznak svakog od nas i on se smatra jako bitnim faktorom, često bitnijim od Sunca (Sunčevog, horoskopskog znaka). Od njega se često broje znakovi po ostalim kućicama. Ako uzmemo za primer da je nečiji podznak Strelac, znak Strelac bi se nalazio u prvoj kući i onda bio Jarac, naredni znak, u trećoj Vodolija, četvrtoj Ribe, petoj Ovan i tako dalje sve do 12 kuće. Ima 12 horoskopskih znakova ukupno, samim tim i 12 kuća, tako da svaka kuća je namenjena jednom znaku. Naravno, ne moraju znakovi da budu poređani ovako redom pedantno, ali uglavnom bi tako trebalo da bude.

Prva kuća je, dakle, kuća podznaka. Ascendent stanuje u njoj i ona označava kako neka osoba fizički izgleda i uglavnom, ne znači da je to uvek, pogađa se sa onim kako ljudi sa strane vide tu osobu. Osobe sa podznakom Lava vole da budu glavne i da pričaju, ali, zbog uticaja drugih, možda zatvorenijih znakova po planetama, ili samog znaka, mogu da budu i zatvorenije i ćutljivije. Mada, desilo se nekoliko puta da se podznak osobe našao pri vrhu dvanaeste kuće. Kako je to moguće ako je kuća podznaka prva? Ima osoba koje su se rodile u takvo vreme da im podznak može početi u dvanaestoj kući, tako da takve osobe mogu sebe više da osećaju sa podznakom koji se nalazi u prvoj kući. Naspram ascendenta se nalazi descendent, znak koji zalazi, u sedmoj kući, i tačno se zna za svaki znak koji mu je parnjak:

– Ovan: Vaga
– Bik: Škorpija
– Blizanci: Strelac
– Rak: Jarac
– Lav: Vodolija
– Devica: Ribe
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno