Veličanstveni hotel- Uvod u seriju!

Grand Hotel-Veličanstveni Hotel

Veličanstveni hotel- Uvod u seriju!

By  | 

Veličanstveni hotel- Uvod u seriju!

Serija prati radnju u vreme vladavine kralja Alfonsa XIII, a snimljena je u palate aristokratske porodice Palacio de la Magdalena. U pitanju je drama sa elementima misterije. Autori serije su Ramóna Camposa i Geme R. Neire, a reditelj Carlosa Sedesa.

Početak je 20-og veka, U luksuzni Grand Hotel stiže Julio Olmedo u potrazi za svojom sestrom Christinom,. Pri samom dolasku sazna da je otpuštena jer je ulovljena u krađi, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Julio ne veruje u celu priču i odlučuje se predstaviti kao Julio Esponosa kako bi istražio sestrin nestanak i odluči se pridružiti hotelskom osoblju kao konobar.

Julio upoznaje Aliciju Alarcón, kćer vlasnice hotela u koju se istog trena zaljubi. Ipak ovaj par ne može biti zajedno jer je devojka verena za menadžera hotela Diega Murquia. Julio uz Alicijinu pomoć ubrzo počne otkrivati razne misteriozne tajne hotela.

Sve epizode serije Veličanstveni hotel.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site