Velvet – 14. i 15. epizoda - Kraj prve sezone!

Meksicke serije

Velvet – 14. i 15. epizoda – Kraj prve sezone!

By  | 

7Velvet – 14. i 15. epizoda – Kraj prve sezone!

14. epizoda: Tačno dan pred venčanje, Kristinina venčanica je nestala. Radnici galerije imaju samo jednu noć, kako bi pronašli rešenje. Na Aninu nesreću, sudbina je htela da ona mora da sarađuje na spašavanju ceremonije. Dok se to izdešava, Klara otkriva da Mateo uživa sa Albertom, na njegovoj (Albertovoj) poslednjoj momačkoj večeri. Problem je što Mateo deluje previše zabavljeno, u društvu drugih žena, zbog čega je mlada sekretarica spremna da preduzme mere po tom pitanju. Sa druge strane, tenzije između Blanke i Maxa se nastavljaju. Šefica-nadzornica se ponaša ljuto prema odgovornom, ali Max počinje svetlucati u njoj pravu atrakciju. Mladić je svaki put sve bliži da pruži novi korak, iako bi to značilo previše rizikovati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


15. epizoda: Konačno je stigao najočekivaniji dan. Venčanje Alberta i Kristine će se pretvoriti u događaj godine. Sada samo fali da mlada da odobrenje za novu haljinu/venčanicu. Ali, Kristina nije jedina koja će morati da se suoči sa neočekivanim iznenađenjima. Alberto dobija pismo koje će promeniti tok događaja. Dok, Ana mora da gleda kako je ljubav njenog života korak pred oltarom. Krojačica je izgubila skoro svu nadu, ali još uvek tinja neko malo očekivanje, na pomisao da Alberto možda neće izgovoroti čuveno sudbonosno da. Sa njegove strane, Emilio živi sa nemirom tih poslednjih sati, ne toliko zbog ceremonije, koliko zbog bliskog dolaska Isabel… Albertova majka i osoba koja može da učini da se sve zauvek promeni u galeriji.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site