Velvet - 29. epizode do 31. epizode!

Meksicke serije

Velvet – od 29. do 31. epizode!

By  | 

capture-20160724-164316

Ne razmišlja da ostavi Anu. Sa njene strane, Kristina je spremna na sve da povrati Alberta, i uz Barbarinu pomoć smišlja plan koji će je zbližiti sa njenim mužem. U međuvremenu, Rita i Pedro uživaju kao nikada. Konačno su imali svoju bračnu noć i sreća ih ispunjava, barem dok zajedno sa Jonasom ne otkriju strašan događaj koji može dovesti u propast galeriju. Alberto je prinuđen da preduzme korake po tom pitanju i angažuje pomoć svog strica Estebana. Ali, je l on prava osoba da brani interese Velvet-a?
31: Anin je rođendan i sve ukazuje da će biti veliki dan. Vest da če Phillipe Ray raditi sa Velvetom, poplavljuje novine, Alberto će joj spremiti nezaboravno iznenađenje i samo što nije počeo da radi sa Raul de la Rivom. Anin dan je na korak da se zakomplikuje više nego što očekuje Kristina i Barbara su predane svom projektu. Ali, nova linijs nakita zahteva prethodnu pripremu, tako da je trenutak da se preurede kancelarije i potraži sekretarica. Što se tiče Rite i Pedra, dobiće jednu veoma važnu posetu: Conchi, Pedrova majka. On je oduševljen, ali Rita samo što nije osetila loše strane imati svekrvu. U međuvremenu, Esteban će probuditi određene sumnje u Blanki, nakon čudnog ponašanja sa njom i Emiliom. Ali, Blanka neće sedeti skrštenih ruku dok ne otkrije šta se dešava sa Estebanom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site