Velvet - od 35. epizode do 37. epizode!

Meksicke serije

Velvet – od 35. do 37. epizode!

By  | 

capture-20160724-165107

36: Ana se vraća u galeriju, spremna da se bori za svoj san da postane dizajnerka. Ali, posle Kristininih prepreka i neuspeha koje je doživela njena veza sa Albertom, uverena je da kako bi imala normalan život, treba da se odrekne Alberta, raskida sa njim definitivno. Mesecima kasnije, došao je veliki dan i najočekivaniji trenutak za Anu: prezentacija nove kolekcije Velvet-a, Raula de la Riva Filip Rej. Ali, ono što je trebalo da bude apsolutna sreća, pretvara se u tragediju zbog razuzdanog Kristininog gneva. Kristinin gnev može dovesti u opasnost kolekciju i Anino dobro ime. U međuvremenu, Kristina uverava Viktora da je sin kog čeka Albertov. Ona se nada da će povratiti Alberta sada kada on više nije sa Anom, ali on ostaje posvećen tome da nabavi poništenje, i to dovodi do toga da preduzme ekstremne mere protiv Ane. Albertova i Anina kriza je poslužila za jačanje Mateovog i Klarinog odnosa. Međutim, kada stvari ne mogu biti bolje, prva Mateova velika ljubav se pojavljuje u Madridu. Barbara i Enrike pripremaju kolekciju nakita zajedno sa Patrisijom, koja je sada verena sa Valentinom i mora da se bori da održi verenika kraj sebe. Pedro i Rita i dalje pokušavaju da Rita zatrudni, ali bez uspeha.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site