Velvet - od 38.epizode do 40. epizode!

Meksicke serije

Velvet – od 38. do 40. epizode!

By  | 

capture-20160724-165402

39: Ana je spremna da prizna svoju ljubav prema Albertu i trči da ga traži. Ali, Alberto je već krenuo na aerodrom. Ana ne želi da dopusti dapobegne i otrči da ga zaustavi. Hoće li biti u stanju da stigne na vreme? U međuvremenu, Albertov odlazak ustupa mesto dolasku Enzo Cafiero. Galerije dobijaju italijanski magnat sa sumnjom i strahom, ali je Italijanac želi da razume svoje nove radnike, koji nemaju razloga za strah. Da li je to istina? Lucija nabavi dobrog doktora za Ritu i Pedra, kako bi ostali roditelji. Ali ono što niko nije očekivao je da možda problem nije Rita, već Pedro. Patrisijino venčanje je neminovno. Trenutak zajednice sa Valentinom je konačno došao, ali u poslednjem trenutku, iskreno priznanje ljubavi od Honasa će učiniti da ona razmotri sve. Kristina se oseća usamljeno, i kao da je saterana u ćošak. Ne želi da bude samohrana majka i sada kada je izgubila zauvek Alberta, oseća da treba neko da se brine o njoj. Čak i ako je taj neko siromašan/jadni Viktor koji se vraća iz Valladolid-a. Sada samo fali da Kristina skupi hrabrosti da kaže čije je zaista dete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site