Veronika / Gabrijela je trudna!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica od 110. do 112. epizode! Veronika / Gabrijela je trudna!

By  | 

veronikaVeronika / Gabrijela je trudna!
Prevod čitateljka Anabela. Hvala! 😀
110. Epizoda

Alehandro zamera Veroniki zbog događaja sa Antonijom, kaže joj da je sada prostitutkin sin, međutim ona mu odgovori da je njegova majka hladnokrvni ubica. Anibal kaže Geri da je njena prošlost “Nasmej me” celog sela, Antonija mu cinično odgovori da sa novcem koji ima, može da učini da celo selo pati od amnezije. Balmaceda informiše Makaria da su njegovog rođaka ubili kako bi ga ućutkali, zbog čega bi on mogao da doživi sličnu sudbinu. Fransiska i Gaston posete Veroniku veoma kasno, oni joj kažu da imaju nešto veoma važno da joj kažu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


111. Epizoda – Veronika bi mogla da bude trudna.
Antonija zamoli Makaria da joj kaze odakle je izvukao tu glupost, i da ce zavrsiti sa njim, on joj odgovori da je vrlo dobro poznaje, i da zna da je spremna na to i mnogo vise. Irene postaje histericna kada vidi Lusesitu sa Luchom, i pita je/ga sta radi ta kucka tu. Veronika pokazuje Fransiski jedan test za trudnocu, hoce li biti pozitivan test? Veronika trazi Alehandra, kako bi mu rekla nesto veoma vazno sto ce promeniti stvari izmedju njih. Rikardo kaze Ines da je van kancelarije ne podrzava jer je nepodnosljiva. Balmaceda upita Antoniju otkada je pocela da bude prostitutka, ova ga osamari i uverava ga da nikada nije bila. Veronika kaze Davidu da ce se jednom maska dostojanstvene zene slomiti Antoniji i tako ce prepoznati istinu, prepoznace svu stetu koju je naneo svojoj porodici, a posebno svojoj majci. Hoce li mu reci da je ona Gabrijela Suarez?
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site